Stran uporablja piškotke Sprejmi Zavrni Več o piškotkih nastavljenih na strani.Srečno, uspešno in športnih zmag polno novo leto 2022

Razpis šolanja "Trener UEFA C"

Na spletni strani  NZS  je objavljen  razpis za usposabljanje Trener UEFA C za leto 2022: https://www.nzs.si/NZS/Trenerji/Usposabljanja/solanja_v_letu_2022, in so prijave na vseh pet usposabljanj že možne.

Plan razpisov in vseh usposabljanj v letu 2022 najdete TUKAJ

Prijave na usposabljanje UEFA B bodo možne v začetku februarja.

 

 

Želiš postati nogometni sodnik?

Medobčinsko nogometno društvo Ptuj vabi v svoje vrste nove člane.

Razpis  in vse informacije  kako postati nogometni sodnik najdete tukaj:  http://www.mdns-ptuj.si/?p=3412

 

RAZPOREDI RIN - 2. Faza

Nadaljuje se tekmovaje Rad igram nogomet  z 2. fazo tekmovanja. 

Razporedi:

Razpored tekmovanja 2. faza U-11

 Razpored tekmovanja 2. faza U-9

Utrip MNZ Ptuj, sezona 2021/2022, 11. oddaja

V posebni oddaji Utrip Medobčinske nogometne zveze Ptuj bomo pregledali nogometno dogajanje naših klubov v jesenskem delu leta 2021, ki jih je pokomentiral predsednik Medobčinske nogometne zveze Ptuj in podpredsednik Nogometne zveze Slovenije magister Stanko Glažar. Oddajo Utrip Medobčinske nogometne zveze Ptuj si lahko na Ptujski televiziji PeTV ogledate ta torek ob 18.25. Vabljeni k ogledu.

 

Utrip MNZ Ptuj, sezona 2021/2022, 10. oddaja


V hotelu Roškar je Medobčinska nogometna zveza Ptuj pripravila slavnostno podelitev priznanj posameznikom, ki so zaznamovali nogometno leto 2021. Prejemnike priznanj vam predstavljamo v tokratni posebni oddaji Utrip Medobčinske nogometne zveze Ptuj, ki bo premierno na sporedu na Ptujski televiziji PeTV ta torek ob 18.25. Vabljeni k ogledu.

Arhiv novic