Stran uporablja piškotke Sprejmi Zavrni Več o piškotkih nastavljenih na strani.

Sklepi IO MNZ Ptuj povezani s Propozicijami za TL 2021/22

Izvršni odbor MNZ Ptuj je na svoji 41 seji IO MNZ Ptuj sprejel dva sklepa povezana s Propozicijami za TL 2021/22.

a.      Prvi sklep se nanaša na pogoj  mlajših selekcij kot pogoj za tekmovanje članskih ekip v posameznem rangu tekmovanja v ligah MNZ Ptuj.  Sklep je sprejet  in velja samo za TL 2021/22, kot posledica pandemije Corona virusa v letih 2020 in 2021

Sklep se glasi:

a.) Klubi, katerih člani nastopajo v »Super ligi«, so obvezni imeti v tekmovalnem letu  2021/22  dve (2) mlajši selekciji in sicer: mladino, kadete, st. dečke ali ml. dečke,  drugo selekcijo pa ena izmed ostalih od mladine do cicibanov U-9.

 b.) Klubi, katerih člani nastopajo v I. razredu, so obvezni imeti v tekmovalnem letu  2021/2022 vsaj dve (2) mlajši selekciji  od mladine do cicibanov U-9.

 c.) Klubi, katerih članske ekipe nastopajo v II. razredu, morajo v TL 2021/2022 obvezno imeti vsaj eno (1)  mlajšo selekcijo.

 b.     Drugi sklep se nanaša na število tujcev  v  članskih ekipah. Sklep začne veljati od TL 2021/22 naprej.

Sklep se glasi:

-        Na prvenstvenih in pokalnih  tekmah  v kategoriji člani lahko ekipa prijavi (med 18 igralci) 2 (dva) igralca, ki nimata slovenskega državljanstva, oziroma državljanstva držav EU.

 Za mlajše kategorije ostaja  vsebina nespremenjena

-        Na prvenstveni tekmi  v kategoriji mladina in kadeti  lahko ekipa  za tekmo prijavi 1 (enega) igralca, ki nima slovenskega državljanstva, oziroma državljanstva držav EU.

-        Na prvenstveni tekmi  v kategoriji st. dečki, ml. dečki, starejši cicibani U-11 in mlajši cicibani U-9 lahko ekipa  za tekmo prijavi 3 (tri) igralce, ki nimajo slovenskega državljanstva, oziroma državljanstva držav EU.

 

Arhiv novic