Stran uporablja piškotke Sprejmi Zavrni Več o piškotkih nastavljenih na strani.

Do-usposabljanja za naziv - Strokovni delavec 1 ‑ športno treniranje ....

Obvešamo Vas, da je na spletni strani OKS-a objavljen razpis Do-usposabljanja za naziv - Strokovni delavec 1 športno treniranje nogomet in Športno treniranje - futsalmali nogomet - 1. stopnja (MORAVSKE TOPLICE):

http://usposabljanje.olympic.si/razpisi/aktualni-razpisi

 

Še nekaj informacij glede razpisa za dousposabljanje Strokovni delavec 1 – športno treniranje – nogomet/futsal, ki bo od 6 . – 8. 12. 2019 v Hotelu Vivat v Moravskih Toplicah.

 

Za kandidate, ki so zaposleni, je razpis objavljen na spletni strani http://usposabljanje.olympic.si/razpisi/aktualni-razpisi

 

Prijava je mogoča na spletni aplikaciji, ki jo najdete na povezavi: http://prijave.olympic.si. V aplikacijo se je potrebno najprej registrirati, tako da predložite kopijo osebnega dokumenta in potrdila o zaposlitvi, šele ob potrditvi skrbnika lahko nadaljujejete na prijavo dogodka, kjer boste našli razpis in prijavo na do-usposabljanje 1. stopnje od NZS. Registracije in prijave so že mogoče. Zadnji rok za registracijo je 22. 11. 2019 do 10:00. Zadnji rok za popolno prijavo na dogodek je 25. 11. 2019. Hotel Vivat, Moravske Toplice, 6. – 8.12. 2019.

 

Za kandidate, ki niso zaposlen (upokojenci, brezposelni, študenti….):

 

Vsi, ki nimate zaposlitve se lahko prijavite na NZS. Prijavo in priloge pošljete na:

 

Nogometna zveza Slovenije

Predoslje 40A

4000 Kranj

Ali po E-pošti na

brane.elsner@nzs.si

 

Do usposabljanje je brezplačno, obvezna pa je 100% udeležba.

 

Arhiv novic