Stran uporablja piškotke Sprejmi Zavrni Več o piškotkih nastavljenih na strani.40 let delovanja MNZ Ptuj
1978-2018

Razpis volitev v organe in komisije MNZ Ptuj za mandatno obdobje 2017-2021

4. junija 2017 poteče štiriletni mandat organom MNZ Ptuj, zato so v skladu s Statutom, ter sklepom Izvršnega odbora MNZ Ptuj  z dne, 25. aprila 2017, razpisane volitve v organe  MNZ Ptuj, ki bodo  1. junija 2017

   

Predloge kandidatur z vsemi prilogami  je potrebno poslati s priporočeno pošiljko s pripisom »za volilno komisijo« na naslov: Medobčinska nogometna zveza Ptuj, p.p. 121, 2250 Ptuj, ali osebno oddati Volilni komisiji najkasneje do 16. maja 2017. Na osnovi Statuta in Pravilnika o volitvah lahko predlagate kandidate za predsednika, podpredsednika, člane Izvršnega odbora, predsednika in člana Nadzornega odbora, predsednika in člane Arbitražnega sveta. Kandidatura mora vsebovati natančno izpolnjen obrazec predloga kandidature s priloženim soglasjem  kandidata h kandidaturi, ki ga lastnoročno podpiše kandidat.

Štiriletni mandat poteče tudi ostalim organom in komisijam  MNZ Ptuj, ki jih določa IO MNZ Ptuj, zato hkrati s kandidiranjem v organe MNZ Ptuj, ki jih voli skupščina kandidirajte kandidate tudi za organe in komisije.

Razpis volitev v celoti

Obrazci za predloge kandidatov

Pravilnik o volitvah

Arhiv novic