Stran uporablja piškotke Sprejmi Zavrni Več o piškotkih nastavljenih na strani.40 let delovanja MNZ Ptuj
1978-2018

Zaključno dejanje v ligah MNZ Ptuj

Končana je tekmovalna sezona 2015/16 v ligah MNZ Ptuj.

V petek 10.6.2016 popoldan je v športnem parku Bukovci potekala zaključna prireditev ob koncu tekmovanja v ligah MNZ Ptuj  v TL 2015/16.

 V prvi revialni tekmi  sta se pomerili ekipi  Trenerjev in  Sodnikov/Delegatov MNZ Ptuj. Po nekaj sušnih letih se je zmage veselila ekipa trenerjev.

 V drugi revialni tekmi sta se pomerili  NK Cirkulane (prvak Super lige) in Reprezentanca  Regions  cup MNZ Ptuj. V tej tekmi je slavila Reprezentanca MNZ Ptuj.

 Sledila je slovesna podelitev priznanj in pokalov za najboljše ekipe in posameznike.  Sledila je še skupinska slika  vseh nagrajencev  in s tem smo  potegnili črto pod uspešno končano TL 2015/16.

Odlični organizatorji ŠD Bukovci so poskrbeli, da so se  ekipe in ostali udeleženci  v prijetnem vzdušju  družili še pozno v noč.

 Dovolite mi, da ob zaključku lig MNZ Ptuj v imenu Vodstva tekmovanja  in svojem imenu ČESTITAM vsem ekipam, ki ste osvojila prva mesta v svojih kategorijah, ekipam, ki so bila najboljša  v tekmovanju Fair play  in vsem NAJ strelcem po kategorijah.

 Ob tem pa se želim zahvalit vsem  nogometnim deležnikom (klubom, funkcionarjem, igralcem, trenerjem, sodnikom, delegatom in staršem), ki ste pripomogli, da smo "pod streho spravili" še eno tekmovalno sezono.

  V teh nekaj  prostih tednih si oddahnite od nogometa  in naberite novih moči za  priprave na  novo tekmovalno sezono 2016/2017.

Arhiv novic