Stran uporablja piškotke Sprejmi Zavrni Več o piškotkih nastavljenih na strani.40 let delovanja MNZ Ptuj
1978-2018

Navodilo za klube Regista- preveriti podatke o igralcih

Pred pričetkom tekmovanja obvezno klubi za vse svoje ekipe v tekmovanju preverite nalsednje:

1. Ali imajo za vse igralce športne izkaznice v klubu. V kolikor NE je potrebno preveriti  ali so deponirane na MNZ -ju  zaradi Posoj oz.  za manjkajoče izkaznice urediti duplikat izkaznice z  obrazcem ki g anajdete na spletni strani NZS Vloga za izdajo duplikata.      

2. Urejanje zdravniških pregledov za igralce (člane in mladino), ki zaradi svoje starosti potrebujejo posebno zdravniško mnenje.

2.a Zdravniški pregled mora biti zaveden  na ustreznem obrazcu   Zdravniški pregled  (najdete ga med obrazci na spletni strani MNZ Ptuj). 

2.b. Potrjen obrazec se naloži v Registo/ zdravniški pregledi/dotični igralec in NZS potrdi zdravniški pregled v Registi.

2.c Klubi morajo kopijo potrdila imeti  s seboj na tekme vsaj dva tedna po vnosu potrdila v sistem ( v kolikor ga sistem ne zazna se izkaže s fizičnim potrdilom na tekmi).

3.  Pri vnosu  igralca v zapisnik in pri preverjanju podatkov  izpiše opozorilo Igralec ni več registriran za ta klub.

Ugotoviti morate naslednje:

- ali je igralec sploh še registriran za Vaš klub ali je kam prestopil in imate neveljavno izkaznico. Velikokrat se to zgodi ko mislite da je igralec bil posojen v drugi klub je pa dejansko prestopil in je posledično ta športna izkaznica neveljavna. To lahko preverite v registru igralcev vašega kluba.!

- obstaja možnost da je igralec  registriran za vaš klub, pa ga je pri prepisu podatkov iz stare baze  v novo postavilo na neaktivno  takšnega igralca v  zapisniku ne najde ne po štev. izkaznici ne po korenu priimka.  Ta primer je potrebno takoj  javiti na mail :  regista@nzs.si  in registracije@nzs.si

 

ŠE ENKRAT POZIVAM VSE KLUBE, da si pravočasno preverijo vse podatke v izogib  težavam pred tekmami.

Pred tekmo teh  stvari ne bo mogoče preverjati in morebiti popravljati, saj se v teh terminih (sobota, nedelja) igra  v vseh ligah po Sloveniji 400 tekem,  samo v MNZ Ptuj 70 tekem.

Skratka zgoraj navedena opozorila in neupoštevanje le teh na tekmi pomenijo, da igralec nima pravice nastopa in ne bo vpisan v zapisnik!!!

 

Vodja tekmovanja:

Janko TURK l.r.

Arhiv novic